Sanotaan että hyvin toteutettu toimistosiivous on huomaamaton. Puhdasta on eikä tarvitse ihmetellä onko tilat siivottu vai ei. Se on toimivaa palvelua, mutta mitä jos haluamme tarjota enemmän? Mitä jos haluamme antaa asiakkaalle mahdollisuuden olla täysin perillä siitä, mitä ja milloin tapahtuu sekä mitä on sovittu ja kenen kanssa? Tätä lähdimme kehittämään vuoden 2019 aikana toimistosiivousasiakkuuksissamme ja nyt pilotoimme räätälöityä ratkaisua porrassiivouksista työmaiden loppusiivouksiin.

Kehitystyö lähti uskosta, että yksi parhaita tapoja havainnoida ja kehittää omia palveluitaan on katsoa niitä pragmaattisesti ulkopuolisen silmin.

Mitä tehdään? Miksi Tehdään? Kenelle tehdään?

Visiomme on aina ollut asiakaskeskeisyydessä. Käytännössä ja kaikessa yksinkertaisuudessaan tämä tarkoittaa, että tuotetaan palveluita, jotka vastaavat asiakkaiden tarpeita, niin tehtävän työn kuin menetelmän ja aikataulun sekä tietenkin hinnan osalta. Tässä onnistumiseen tarvitaan ketterä organisaatio, joka taipuu erilaisiin tarpeisiin. Mielellään nopeasti tai kuten alan kollegoiden kanssa on tapana vitsailla ”Tänään tilattu työ pitäisi olla valmiina eilen.”

Uskomme vakaasti, että aito toiminnan läpinäkyvyys on yksi avaintekijä pitkissä asiakassuhteissa. Ajatuksemme on, että meillä ja asiakkaillamme on yhteinen agenda, pelaamme samassa tiimissä. Pyrimme auttamaan tilanteessa kuin tilanteessa ja tehtävässä kuin tehtävässä. Meidän tapauksessamme agenda voi olla esimerkiksi puhtaat toimitilat, lattiat, ikkunat tai vaikkapa vinkkejä toimitilojen hiilijalanjäljen pienentämiseen. Ei sen ihmeellisempää, joten emme näe monimutkaista palvelurakennetta tai rakettitieteeltä vaikuttavaa höpinää toimivana vaihtoehtona kenellekään.

Keep it simple, keep it clean!

Toimistosiivous

Hyvä kysymys tietenkin on; Kuinka lisätä aitoa toiminnan läpinäkyvyyttä?

Meidän vastauksemme on räätälöity, yksinkertainen ja ennen kaikkea toimiva asiakasportaali. Siispä kehitimme sellaisen.

Kehittämämme asiakasportaali on asiakaskohtainen kirjautumisen takana oleva salattu sivusto, jossa palveluun liittyvät oleelliset dokumentit, tiedot ja raportit liikkuvat nopeasti ja yksinkertaisesti sekä näin GDPR aikakautena myös turvallisesti. Lisäksi kommunikointi on aidosti läpinäkyvää ja se ei ole sidottu henkilöihin. Pääsy oikeudet portaaliin annetaan asiakkaan siivouksesta vastaaville henkilöille sekä meidän palveluorganisaatiollemme, mukaan lukien itse tiloista huolehtivalle siistijälle. Näin päästään myös raportoimaan reaaliaikaisesti esimerkiksi työn edistymistä, havaintoja ja mahdollisia turvallisuuspoikkeamia.

Olemme innoilla ottaneet portaalin käyttöön ja aiomme ehdottomasti jatkaa sen kehittämistä. Pidetään kuitenkin fokus vahvasti asiakaskeskeisyydessä ja noudatetaan jo mainittua mantraa: ”Keep it simple, keep it clean!” 😊

Lue lisää toimistosiivouksesta ja pyydä tarjous tästä!