Onko teillä likaiset ikkunat? Me autamme.

029 1700510

Ikkunoiden pesu

ikkunanpesu nostolavallaIkkunan pesu yritys- ja kiinteistöasiakkaille ympärivuoden

Toimialue: Helsinki, Vantaa, Espoo

Julkisivu on usein nykyarkkitehtuurissa yrityksille suuri näyteikkuna ja kannattaakin huolehtia, että ikkunat sekä samalla myös imago ovat kiiltävän puhtaat. Tilauksesta puhdistamme ikkunoiden pesun yhteydessä myös karmit, kahvat, ikkunalaudat ja sälekaihtimet. Kustannustehokkuuden nimissä suosittelemme ikkunoiden pesujen yhteydessä myös sisätilojen välilasiseinien sekä muiden mahdollisten lasipintojen pesua. Tarjouksen laskemisen yhteydessä toimitamme tarkan etenemisaikatalun sekä kokonaishinnan työlle. Tarjous ja etenemisaikataulu laaditaan täysin toiveidenne pohjalta, esimerkiksi eriteltynä kerros- tai tilakohtaisesti.

Ikkunan pesu haastavissakin paikoissa

Ammattiaitoinen ja kokenut ikkunanpesutiimimme pesee haastavimmatkin ikkunat jopa 50m korkeudessa. Asiakkainamme ovat niin talo-yhtiöt, kokonaiset liikekiinteistöt kuin pienet toimitilatkin. Kauttamme saat myös nostimet kokonaispalveluna kilpailukykyiseen hintaan.

Korkeat ikkunat mahdollisesti myös ilman nostinkustannuksia

Tavallisten ikkunoiden pesujen lisäksi pesemme kustannustehokkaasti myös kiinteät korkean paikan ikkunat jatkopesuvarsilla ilman nostimia. Pesuun käytämme ionisoitua, ultrapuhdasta vettä, mukana liikkuvaa pumppua ja kolmella suodattimella varustettua pesukärryä sekä pitkiä harjallisia jatkovarsia, joiden avulla pesemme ikkunoita jopa kuudennesta kerroksesta vaivattomasti.

Ikkunoiden pesun tilaus käytännössä

Ikkunoiden pesun tilaaminen on helppoa!

  • Soita tai jätä meille tarjouspyyntö.
  • Tulemme käymään paikan päällä katsomassa ja laskemassa ikkunat.
  • Laadimme teille tarjouksen sekä toimintasuunnitelman 24h sisällä kartoituksesta.
  • Kun hyväksytte tarjouksen, suoritamme pesut sovitusti ja laatutakuulla!

Helppoa eikö vain?

Jätä tarjouspyyntö tästä

Me haluamme, että olet tyytyväinen palveluumme

Toimiva laadunvalvontajärjestelmämme yhdistettynä työntekijöiden säännölliseen koulutukseen takaavat sen, että voit luottaa työmme jälkeen.

Tarjouspyyntö

YRITYS *
YHTEYSHENKILÖ *
PUHELIN *
SÄHKÖPOSTI *
VALITSE PALVELU
VALITSE TILATYYPPI
TILOJEN KOKO
LATTIAMATERIAALI

Haluatko lisätä liitteen?


SähköpostitseTekstiviestitse