Oikein toteutettu siivous pidentää käyttöikää.

029 1700510

Lattian vahaus

Suoritamme peruspesut ja vahaukset ammattitaidolla, jonka takaamme yli 15 vuoden kokemuksella alalta. Toimialueemme on koko pääkaupunkiseutu.

Siisti ja huollettu lattia vaikuttaa positiivisesti yrityksen luomaan ensivaikutelmaan sekä työntekijöiden viihtyvyyteen. Lattian kuluminen näkyy erityisesti julkisissa tiloissa, joissa päivän aikana kertyvät kävijämäärät ovat suuret. Tällöin lattian pintamateriaali joutuu koville kulutuksen lisäksi myös kenkien mukana kulkeutuvien kivien, hiekan ja roskien takia. Lattian pinta menee herkästi pilalle mekaanisesta kulutuksesta, mutta säännöllinen hoito ja suojaus auttavat pitämään pinnan uuden veroisena vuodesta toiseen pidentäen materiaalin käyttöikää.

Vahauksella voidaan myös kunnostaa jo kulunutta lattiaa, jolloin pinnasta on mahdollista saada oikein huollettuna kestävä, siisti ja jopa uudenveroinen. Vahaus muodostaa lattian pinnalle suojaavan kalvon, joka estää lian kiinnittymistä ja helpottaa puhtaanapitoa. Lisäksi vahaus vähentää huomattavasti lattian pinnan kulumista, sillä lattiavaha estää rasituksen kohdistumisen suoraan lattian pintamateriaaliin. Vahauksella voidaan muodostaa lattian pinnalle loistelias kiilto tai himmeä mattamainen suoja.

Peruspesu ja vahaus ammattitaidolla

Tärkeä tekijä onnistuneessa lattian vahauksessa on työmenetelmien ohella oikeiden puhdistus- ja vahatuotteiden valinta pintamateriaalin mukaan. Lattian pesuihin, vahanpoistoon ja vahauksiin käytämme aina parhaita mahdollisia aineita ja työtapoja eri pintojen yksilölliset tarpeet huomioiden. Pesemme ja suojaamme lino-, muovi-, kivi- ja puulattiat sekä muut yleisimmät lattiamateriaalit. Meiltä löydät ratkaisut kaikille materiaaleille linolattioiden hoidosta betonilattioiden porosol -käsittelyyn.  Meiltä saat myös lattialle hoito-ohjelman, jolla saadaan ylläpitosiivous tehokkaaksi.

Pyydä tarjous peruspesusta ja vahauksesta!

Tarjouspyyntö

Me haluamme, että olet tyytyväinen palveluumme

Toimiva laadunvalvontajärjestelmämme yhdistettynä työntekijöiden säännölliseen koulutukseen takaavat sen, että voit luottaa työmme jälkeen.

Tarjouspyyntö

YRITYS *
YHTEYSHENKILÖ *
PUHELIN *
SÄHKÖPOSTI *
VALITSE PALVELU
VALITSE TILATYYPPI
TILOJEN KOKO
LATTIAMATERIAALI

Haluatko lisätä liitteen?


SähköpostitseTekstiviestitse