Oikein toteutettu siivous pidentää käyttöikää.

029 1700510

Lattian vahaus

Suoritamme peruspesut ja vahaukset ammattitaidolla, jonka takaamme yli 15 vuoden kokemuksella alalta. Toimialueemme on koko pääkaupunkiseutu.

Siisti ja huollettu lattia vaikuttaa positiivisesti yrityksen luomaan ensivaikutelmaan sekä työntekijöiden viihtyvyyteen. Lattian kuluminen näkyy erityisesti julkisissa tiloissa, joissa päivän aikana kertyvät kävijämäärät ovat suuret. Tällöin lattian pintamateriaali joutuu koville kulutuksen lisäksi myös kenkien mukana kulkeutuvien kivien, hiekan ja roskien takia. Lattian pinta menee herkästi pilalle mekaanisesta kulutuksesta, mutta säännöllinen hoito ja suojaus auttavat pitämään pinnan uuden veroisena vuodesta toiseen pidentäen materiaalin käyttöikää.

Lattian vahauksella voidaan myös kunnostaa jo kulunutta lattiaa, jolloin pinnasta on mahdollista saada oikein huollettuna kestävä, siisti ja jopa uudenveroinen. Lattian vahaus muodostaa sen pinnalle suojaavan kalvon, joka estää lian kiinnittymistä ja helpottaa puhtaanapitoa. Lisäksi lattian vahaus vähentää huomattavasti sen pinnan kulumista, sillä lattiavaha estää rasituksen kohdistumisen suoraan lattian pintamateriaaliin. Vahauksella voidaan muodostaa lattian pinnalle loistelias kiilto tai himmeä mattamainen suoja.

Lattiavahauksen vaiheet

Jos kohteessa on edelleen vanha lattiavaha paikallaan, niin suoritamme ensimmäisenä vanhan vahapinnan poiston lattiasta ja suoritamme peruspesun asianmukaisilla välineillä. Kohteesta riippuen vanhan vahauksen poisto lattiasta voi vaatia kemikaaleja, mutta helpoimmissa kohteissa voidaan päästä pelkällä vedellä ja koneilla. Uusi vahaus voidaan suorittaa, kun vanha vaha on huuhdeltu pois peruspesun jälkeen.

Peruspesun jälkeen lattian annetaan kuivua kunnolla. Lattian vahauksessa pitää ottaa huomioon oikean lattiavahan valinta pintamateriaalin perusteella, sillä esimerkiksi linoleumi-, muovi-, kivi tai parkettilattian vahaus vaatii sille varta vasten valmistetun vahan. Kun uuden lattiavahan asennus on suoritettu, sen annetaan kuivua kunnolla ennen, kun tilat saa jälleen ottaa käyttöön.

Peruspesu ja vahaus ammattitaidolla

Tärkeä tekijä onnistuneessa lattian vahauksessa työmenetelmien ohella on oikeiden puhdistus- ja vahatuotteiden valinta pintamateriaalin mukaan. Lattian pesuihin, vahanpoistoon ja vahauksiin käytämme aina parhaita mahdollisia aineita ja työtapoja eri pintojen yksilölliset tarpeet huomioiden. Pesemme ja suojaamme lino-, muovi-, kivi- ja puulattiat sekä muut yleisimmät lattiamateriaalit. Meiltä löydät ratkaisut kaikille materiaaleille linolattioiden hoidosta betonilattioiden porosol -käsittelyyn. Saat meiltä myös lattialle hoito-ohjelman, jolla ylläpitosiivous saadaan tehokkaaksi.

Lattian vahauksen hinta

Lattian vahaus hinnoitellaan tapauskohtaisesti riippuen eri tekijöistä. Siihen vaikuttavat muun muassa lattian materiaali, sen kunto ja ylipäätään työkohteen helppous. Lattiavahauksen hinta neliöissä on keskimääräisesti hieman kalliimpi pienemmissä, kuin laajemmissa kohteissa. Tämän syynä ovat esimerkiksi välineiden käytöstä aiheutuvat kulut.

Pyydä tarjous lattian vahauksesta ja peruspesusta!

Tarjouspyyntö

Me haluamme, että olet tyytyväinen palveluumme

Toimiva laadunvalvontajärjestelmämme yhdistettynä työntekijöiden säännölliseen koulutukseen takaavat sen, että voit luottaa työmme jälkeen.

Tarjouspyyntö

YRITYS *
YHTEYSHENKILÖ *
PUHELIN *
SÄHKÖPOSTI *
VALITSE PALVELU
VALITSE TILATYYPPI
TILOJEN KOKO
LATTIAMATERIAALI

Haluatko lisätä liitteen?


SähköpostitseTekstiviestitse