Onko sinulla jotain siivottavaa? Me autamme.

029 1700510
 • Myymäläsiivous

  Suunnittelemme räätälöidyt siivouspalvelut myymälöiden ja liiketilojen yksilöllisten tarpeiden mukaisesti. Tiedostamme tilojen erityisvaatimukset, jotka vaihtelevat paljon toimialasta riippuen, ja tästä syystä joustavuus sekä toimivien ratkaisujen tarjoaminen on meille tärkeää. Ylläpito- ja erikoissiivoukset ovat saatavilla myös erilaisten liiketilojen, kuten gallerioiden tarpeisiin. Tarjoamamme palvelut tuottaa aina kohteeseen ja käytettyyn työtapaan erikoistuneet työntekijät.

  Prosessissa huomioidaan aina kiinteistön ominaispiirteet sekä asiakkaan liiketoiminta. Työt suoritetaan asiakkaan halutessa aukioloaikojen ulkopuolella, jolloin palveluiden toteuttaminen ei häiritse asiakkaita eikä henkilökuntaa.

  Tarvekartoitus tehdään yhdessä asiakkaan kanssa. Tämä määrittää yhdessä sovitun puhtaustason joka työllä saavutetaan, siivottavat alueet, suositeltavat toimenpiteet sekä aikataulut. Meiltä saat kätevästi  myös saniteettitarvikkeet.

  Säännöllinen ylläpitosiivous pitää yleisilmeen edustavana, takaa siistin ja viihtyisän ympäristön asiakkaille sekä raikkaan ja turvallisen sisäilman henkilöstölle. Tämän lisäksi kunnollinen ylläpito on tärkeä edellytys pitkän elinkaaren takaamisessa pinta- ja lattiamateriaaleille.

  Pyydä tarjous liiketila- tai myymäläsiivouksesta, me laadimme teille yksilöidyn suunnitelman!

  Jätä tarjouspyyntö

  Me haluamme, että olet tyytyväinen palveluumme

  Toimiva laadunvalvontajärjestelmämme yhdistettynä työntekijöiden säännölliseen koulutukseen takaavat sen, että voit luottaa työmme jälkeen.

  Tarjouspyyntö

  YRITYS *
  YHTEYSHENKILÖ *
  PUHELIN *
  SÄHKÖPOSTI *
  VALITSE PALVELU
  VALITSE TILATYYPPI
  TILOJEN KOKO
  LATTIAMATERIAALI

  Haluatko lisätä liitteen?


  SähköpostitseTekstiviestitse