Loading...
Kokolattiamaton pesu2023-03-04T13:51:34+02:00

Jo yli miljoona pestyä neliömetriä ja mielellään pestäs lisää!

029 1700510

Kokolattiamaton / tekstiililattian pesu

Kokolattiamatot, oikeastaan Suomen markkinoilla voidaan pääosin puhua tekstiililaattalattioista, ovat yleistyneet viime vuosina kovaa vauhtia avotoimistojen kasvattaessa suosiotaan. Tekstiililattia onkin erinomainen valinta erityisesti avotoimistoon useastakin syystä. On kuitenkin tärkeää tietää myös sen vaatimukset ja huomioida ne toimitilojen ylläpitosiivouksessa.

Säännöllisesti hoidettuna ja ylläpidettynä tekstiililattia on erinomainen lattiamateriaali. Erityisesti viime vuosina markkinoille tulleet palamatot ovat erittäin kestäviä, entistä ympäristöystävällisempiä ja hyvin puhdistettavissa. Jos pesuja kuitenkin laiminlyödään alkaa likakin nopeasti pinttymään ja niin alkavat myös negatiiviset vaikutukset sisäilmaan näkyä, erityisesti vanhemmissa kiinteistöissä, joissa ei ole tehokasta ilmanvaihtoa. Toimitilojen sisäilma ja oikeastaan sen ongelmat ovatkin olleet jo pidempään näkyvästi esillä. Tältä aspektilta katsottuna tekstiililattioiden huolto onkin erittäin tärkeää.

Kokolattiamaton pesu Helsinki

Kokolattiamattojen pesu käytännössä

Kokolattiamattojen ja tekstiililattioiden pesuun käytämme tehokkaita ja monipuolisia menetelmiä kuten painehuuhtelu- ja höyrypesu, harjapesu tai vaahtopesu. Käytössämme on markkinoiden laajin pesuainevalikoima sekä tehokkaat koneet. Jopa vaativat materiaalit ja pH-herkät tuotteet, kuten villa, puhdistuu käsittelyssämme vahingoittumattomana. Me teemme myös kuivapesut sitä vaativille materiaaleille.

Mattojen pesun yhteydessä voidaan matto myös suojata, joka pidentää materiaalin käyttöikää sekä antaa sille likaa hylkivän pinnan. Suojatulta pinnalta myös lika irtoaa helposti, eikä pysyviä tahroja pääse syntymään!

Tahrojen poisto kokolattiamatolta suoritetaan pesun yhteydessä tai vaihtoehtoisesti voimme poistaa vain tahrat.

Kysy tarjoustamme myös supersuosittuun kokolattiamaton vuosihuoltosopimukseen!

Alta voit lukea myös kirjoittamamme artikkelin koskien kokolattiamattojen pesua;

Tarjouspyyntö

Me haluamme, että olet tyytyväinen palveluumme

Toimiva laadunvalvontajärjestelmämme yhdistettynä työntekijöiden säännölliseen koulutukseen takaavat sen, että voit luottaa työmme jälkeen.

Tarjouspyyntö

  YRITYS *

  YHTEYSHENKILÖ *

  PUHELIN *

  SÄHKÖPOSTI *

  VALITSE PALVELU

  VALITSE TILATYYPPI

  TILOJEN KOKO (M²)

  LATTIAMATERIAALI

  Haluatko lisätä liitteen?


  SähköpostitseTekstiviestitse

  Go to Top