Loading...
Desinfiointi2022-01-28T12:43:19+02:00

Sattuiko vahinko? Olet oikeassa paikassa.

029 1700510

Desinfiointi

Desinfiointipalvelut pääkaupunkiseudulla.

Desinfioimme ammattitaidolla muun muassa puhdastiloja, elintarviketiloja sekä muita toimitiloja. Pintojen desinfiointi vaaditaan usein joko vahingon jälkeen tai mahdollisten virustautien leviämisen ehkäisemiseksi. Reagoimme nopeasti ja muodostamme tarpeita vastaavan palvelukokonaisuuden ja näin takaamme turvallisen toimitilojen käyttöönoton.

Desinfioinnin yhteydessä voimme monipuolisilla hajunpoistomenetelmillä poistaa muun muassa tupakan, savun ja virtsan hajut tehokkaasti. Hajunpoistot voidaan tehdä kemiallisesti tai otsonoinnilla.

Koronasiivous

Koronasiivous omaa merkittävän roolin koronaviruksen leviämisen rajoittamisessa ja nujertamisessa.  Olemme eturintamalla nujertamassa koronavirusta jo maaliskuustta lähtien, kun ensimmäiset kontaminoituneet tilat tulivat vastaan asiakkuuksissamme.

Koronasiivous helsinki

Rakensimme desinfioinnin erikoisryhmän, joka reagoi nopeasti ja mahdollistaa nopean tilojen käyttöönoton. Viime viikkoina erikoisryhmä on ollut päivittäin desinfioimassa muun muassa terveydenhoito-, viranomais- ja toimistotiloja.

Seuraamme jatkuvasti Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen päivityksiä ja ohjeistuksia. Viranomaisohjeistusten ja vuosien kokemuksemme pohjalta käytössämme on tehokkaat menetelmät, joilla kontaminoituneet tilat saadaan tehokkaasti ja ennen kaikkea turvallisesti takaisin käyttöön. Olemme myös laatineet asiakkaillemme selkeän ohjeistuksen kuinka toimia tartuntaepäily sekä vahvistuneen tartunnan sattuessa.

Jokaiseen toimitilaan on nyt tärkeää laatia pikimmiten tilakohtainen ennaltaehkäisevä siivoussuunnitelma sekä valmistautua myös mahdolliseen tartuntaan laatimalla toimepide- sekä toteutussuunnitelman koronasiivoukselle.

Tarjouspyyntö

Alta olevasta artikkelista voit lukea lisää miten koronavirus on huomioitu toiminnassamme:

Me haluamme, että olet tyytyväinen palveluumme

Toimiva laadunvalvontajärjestelmämme yhdistettynä työntekijöiden säännölliseen koulutukseen takaavat sen, että voit luottaa työmme jälkeen.

Tarjouspyyntö

YRITYS *
YHTEYSHENKILÖ *
PUHELIN *
SÄHKÖPOSTI *
VALITSE PALVELU
VALITSE TILATYYPPI
TILOJEN KOKO
LATTIAMATERIAALI

Haluatko lisätä liitteen?


SähköpostitseTekstiviestitse