Maailmalta myös Suomeen levinnyt COVID-19 virus on aiheuttanut suuria muutoksia yhteiskunnassamme. Valmiuslaki ja järeitä toimia on otettu käyttöön. Vielä järeämpiä toimia valmistellaan, jotta viruksen leviäminen saadaan kontrolliin. Onnistutaanko tässä? Täydellä varmuudella ei voi sanoa. Varmaa on se, että meidän kaikkien tulee puhaltaa yhteen hiileen ja kantaa vastuumme, jotta voidaan edes puhua onnistumisesta.

Olemme seuranneet tilannetta aktiivisesti jo sen kehittymisvaiheilta, kun alkoi tihkua tietoa, että virus olisi tulossa myös Suomeen. Olemme järjestäneet lisäkoulutuksia koko henkilöstölle sekä selkeää käytännön ohjeistusta COVID-19 virukseen liittyen. Teimme selkeitä muutoksia päivittäiseen toimintaan maaliskuun alusta, turvataksemme entistä paremmin henkilökuntamme, asiakkaamme sekä tietenkin itse tuotannolliset sekä hallinnolliset operaatiomme.

Sopimusasiakkaidemme siivousta on tehostettu ja olemme varautuneet toimimaan nopeasti, mikäli tartuntatapauksia vahvistuu asiakkuuksissamme. Viikolla 11 toimitimme kaikkiin asiakkuuksiimme ilmaiseksi asiantuntijoidemme laatiman ohjeistuksen sekä desinfiointivälineitä. Olemme laatineet THL:n laatiman ohjeistuksen ympärille tehokkaan tavan ennaltaehkäisevän sekä vahvistetun tartunnan tilojen siivoukseen. Seuraamme tilannetta aktiivisesti ja haemme sekä jaamme tietoa jatkuvasti.

Mikäli voimme olla avuksi, oli kyse sitten ihan kysymyksestä aiheeseen liittyen tai käytännön työstä, älä epäröi ottaa yhteyttä. Olemme täällä teitä varten!

Lue lisää Desinfiointi- ja koronasiivouspalveluista tästä.

Tsemppiä kaikille ja tästä selvitään vielä!