Yhdellä soitolla tunnollinen kumppani porrassiivouksiin.

029 1700510
 • Porrassiivous

  Tarjoamme porrassiivousta taloyhtiöille sekä kiinteistöille yli 15 vuoden kokemuksella. Toimialueemme on Helsinki, Vantaa ja Espoo.

  Edustava ja siisti porraskäytävä on kuin taloyhtiön käyntikortti. Normaali puhtaustaso ei välttämättä herätä kovin suurta huomiota, mutta raikkaan ja huolellisesti hoidetun tilan kautta on aina miellyttävää kulkea kotiin, kylään tai töihin.

  Rappusiivous voidaan jakaa säännölliseen ylläpitosiivoukseen sekä jaksottain järjestettävään, kattavaan perussiivoukseen.

  Ammattimaisesti suunniteltu ja toteutettu porrassiivous on pieni kustannus sen vaikutukseen nähden. Porrassiivous ajaa niin asukkaan, kiinteistön omistajan kuin osakkaankin etuja. Oikeita ja riittäviä resursseja käyttäen säännöllinen puhdistus, vahaus sekä ylläpito suojaa pintamateriaaleja ja pidentää niiden ikää, säilyttää kiinteistön arvoa ja tätä kautta myös vähentää tarvetta kalliille korjaustoimenpiteille. Tiloille sopimattomat aineet, työtavat ja menetelmät voivat nopeuttaa pintojen vaurioitumista.

  Tarpeita vastaava porrassiivous

  Tarpeisiin ja laatuvaatimuksiin  vaikuttavat muun muassa viihtyvyys, turvallisuus, terveydelliset tekijät, rakenteiden kunnossapito sekä asukasrakenne. Käymme tilojen tarpeet sekä suoritettavat tehtävät aina huolellisesti läpi asiakkaan kanssa ja rakennamme yksilöllisen 5 vuoden hoitosuunnitelman. Suunnitelman toteuttaa alan rautaiset ammattilaiset, jotka ylläpitävät yhdessä sovittua puhtaus- ja turvallisuustasoa tiloissa.

  Siivouksessa huomioidaan talon erityistarpeet ja varmistamme, että siivousohjelma vastaa juuri sitä mitä kukin tila tarvitsee. Jaksoittaiset peruspesut voivat pitää sisällään esimerkiksi seuraavat työt:

  • Peruspesu ja vahaus
  • Ikkunoiden pesu
  • Seinien puhdistus ja tahrojen poisto
  • Yläpölyjen puhdistus
  • Kaiteiden puhdistus
  • Yleisten tilojen suursiivous

  Huomioimme hoitosuunnitelmassa myös muuttuvat tarpeet. Esimerkiksi suurien remonttien ajan siivousmenetelmiä sopeutetaan tarpeiden mukaisiksi, kun tilojen käyttö väliaikaisesti muuttuu. Tämän lisäksi muun muassa vuodenajan vaihtelut vaativat erilaisia toimenpiteitä puhtaanapidon osalta. Kadulta sisään kulkeutuvat roskat, kivet, hiekka ja loska lisäävät pintojen liukkautta ja ovat näin ollen turvallisuusriski. Turvallinen liikkuminen voidaan taata säännöllisellä porrassiivouksella, jolloin samalla hoituu myös kosketuspintojen puhdistus, joka osaltaan auttaa torjumaan haitallisia mikrobeja.

  Kosteudelle alttiiden tilojen kuten saunaosaston ja pesutuvan puhtaanapito on jo pelkästään hygienian osalta kriittisempää. Tilat tulee puhdistaa säännöllisesti ja tehokkaiden tulosten kannalta on ratkaisevaa käyttää oikeita aineita ja menetelmiä. Myös todellisen käyttöasteen tiedostaminen on ratkaiseva tekijä yleisten tilojen puhtaanapitoa suunniteltaessa.

  Kiinnostuitko? Jätä alla tarjouspyyntö niin otamme yhteyttä pikimmiten!

  Tarjouspyyntö

  Me haluamme, että olet tyytyväinen palveluumme

  Toimiva laadunvalvontajärjestelmämme yhdistettynä työntekijöiden säännölliseen koulutukseen takaavat sen, että voit luottaa työmme jälkeen.

  Tarjouspyyntö

  YRITYS *
  YHTEYSHENKILÖ *
  PUHELIN *
  SÄHKÖPOSTI *
  VALITSE PALVELU
  VALITSE TILATYYPPI
  TILOJEN KOKO
  LATTIAMATERIAALI

  Haluatko lisätä liitteen?


  SähköpostitseTekstiviestitse