Onko sinulla jotain siivottavaa? Me autamme.

029 1700510

Rakennussiivous

Tarjoamme tehokasta rakennusten loppusiivousta

Toimitila likaantuu ja pölyttyy helposti muuton ja erityisesti saneerauksen jäljiltä. Rakennuksen loppusiivous on kokonaisvaltainen palvelu, jolla tila saadaan taas siistiin kuntoon. Niin sanotussa loppusiivouksessa puhdistetaan tila tehokkaasti ja käydään kaikki pinnat läpi. Mahdollisesti uusitut pinnat käyttöönottopestään valmistajan suosittelemin menetelmin.

Saneerauskohteen loppusiivous työohjelma voi näyttää esimerkiksi tältä:

  • Mahdolliset kattopaneelit ja yläpölyt imuroidaan
  • Lamput ja ilmastointikanavat nihkeäpyyhitään
  • Seinät ja ovet puhdistetaan
  • Ikkunat pestään
  • Kalusteet, taulut, patterit ja jalkalistat pyyhitään pölystä ja liasta
  • Lattioille peruspesu/käyttöönottopesu ja suojaus materiaalin mukaan

Asuinkiinteistöiden rakennussiivouksen työt pilkotaan useimmiten seuraaviin työvaiheisiin: pölyttömäksisiivous, ikkunoiden pesu ja muuttosiivous. Kanssamme työt etenevät järjestelmällisesti ja dokumentaatio pelaa!

Rakennussiivouksen puhtausluokat

Rakennussiivouksien alussa päätetään hankkeen puhtausluokka ja tarvittava taso arvioidaan rakennussiivouksen aikana.

Rakennussiivouksessa puhtausluokitusten P1 ja P2 selvitys on tärkeää jo suunnitteluvaiheessa

Sisäilmastoluokituksen mukainen vaativampi puhtausluokka P1 on tarkkaan määritelty ja edellyttää erityistä huolellisuutta, niin rakentamisvaiheen puhtaanapidossa, kuin lopullisessa siivouksessa.

Vaativimmissakin kohteissa puhdas tila tulee luovuttaa käyttövalmiina ja huolehtia ettei tilaan missään vaiheessa kulkeudu mitään epäpuhtauksia. Tämän toteuttaminen vaatii myös yhteistyötä ja lupaudumme olla mukana hyvin ennakoidussa ja suunnitellussa puhdistustyössä alusta loppuun.

Toimintaohjeet laaditaan ja toteutetaan täysin kohteen kuin myös Suomen ympäristöministeriön asettaman lain mukaan. Huomioon otetaan aina rakennussiivousohjeet kuin rakentamismääräyskokoelman vaatimukset. Tässä määritellään rakentamista koskevat yleiset edellytykset, olennaiset tekniset vaatimukset sekä rakentamisen lupamenettely ja viranomaisvalvonta.

Olemme kouluttaneet siivoushenkilökuntamme korkea tasoiseen P1-puhtausluokan siivoukseen

P1:lle asetetut vaatimukset pölynhallinnassa ovat korkeat, P2 puhdistusluokalle näin korkeita vaatimuksia ei ole asetettu. Näin toimitaan kohteissa, joissa työ voidaan toteuttaa ilman erityisiä puhtausvaatimuksia.

Joka rakennussiivous kohteessa syntyy paljon jätettä ja pölyä, niiden siivous ehkäisee vahinkoja ja tehostaa rakennustyöntekoa

Tarjouspyyntö

Me haluamme, että olet tyytyväinen palveluumme

Toimiva laadunvalvontajärjestelmämme yhdistettynä työntekijöiden säännölliseen koulutukseen takaavat sen, että voit luottaa työmme jälkeen.

Tarjouspyyntö

YRITYS *
YHTEYSHENKILÖ *
PUHELIN *
SÄHKÖPOSTI *
VALITSE PALVELU
VALITSE TILATYYPPI
TILOJEN KOKO
LATTIAMATERIAALI

Haluatko lisätä liitteen?


SähköpostitseTekstiviestitse