Siivouspalveluita yritysten tarpeisiin laatutakuulla

029 1700510

Tehopro Oy

Taattua puhtautta vuodesta 2006

Tehopro on vuonna 2006 perustettu kasvava kiinteistönhoitoalan yritys, joka tuottaa alan palveluita monipuolisesti yrityksille, yhteisöille ja julkiselle sektorille pääkaupunkiseudulla. Toimialueemme on koko pääkaupunkiseutu. Tarjoamme kattavan valikoiman puhtausalan palveluita runsaalla kokemuksella ja ammattitaidolla. Räätälöimme yrityksille joustavat täyden palvelun siivouspaketit sopimussiivouksista aina erikoispuhdistuksiin.

Me haluamme, että olet tyytyväinen palveluumme ja kiinnitämmekin siihen erityistä huomiota. Annamme työllemme aina laatutakuun. Toimivaksi todettu laadunvalvontajärjestelmämme yhdistettynä työntekijöiden säännölliseen koulutukseen takaavat sen, että voit luottaa työmme jälkeen. Katso asiakkaidemme kommentteja palveluistamme etusivulta!

Erikoispalvelut nopeallakin aikataululla

Erikoispuhdistusyksikkömme, EP-tiimi, on palveluksessasi tarpeen vaatiessa lyhyelläkin varoitusajalla – myös satunnaisiin alan tehtäviin. Erikoispuhdistusyksikkömme suorittaa pesuja valtakunnallisesti.

Ympäristövastuu

Uskomme että tehokas ja vastuullinen ympäristötoiminta alkaa jo palvelutyön suunnitteluvaiheessa. Pyrimme jatkuvaan palveluidemme optimointiin ympäristöystävällisyyden osalta. Kevenämme palveluidemme kuormitusta ympäristölle käyttämällä ensisijaisesti työtapoja, välineitä ja aineita, jotka kuormittavat ympäristöä mahdollisimman vähän. Käytettävien suoja- ja puhdistusaineiden valinnassa laadun ohella tärkein valintaperuste on juuri ympäristöystävällisyys. Oikeanlainen annostelu on myös tärkeä osa ympäristöystävällistä puhtausalan palveluntuotantoa. Henkilökuntamme on koulutettu ymmärtämään alamme toimintatapojen vaikutus ympäristöasiat huomioiden. Pyrimme omalla toiminnallamme myös innostamaan asiakkaamme mukaan arkisiin ympäristötekoihin, jotka ovat pieniä muutoksia, jolla saadaan kuitenkin paljon aikaan.

Mukana tukemassa paikallista järjestötoimintaa

Meillä on ilo olla yhteistyökumppanina mukana tukemassa paikallisten urheiluseurojen toimintaa. Vuonna 2019 olemme mukana tukemassa Helsingissä operoivan Ellas Ry jalkapalloseuran toimintaa.

Asiakkaitamme vuosien varrelta

Meistä sanottua

Pakko vielä sanoa, että työnne jälki teki vaikutuksen meihin ja lopputulosta kehuttiin!

Sininen Meteoriitti
“Kiitos! Työt sujuivat mallikkaasti sekä tehokkaasti ja työnjälki näytti hyvältä. Työntekijänne olivat kohteliaita ja ahkeria.”
Debora Oy

“Olitte tehneet loistavaa työtä! Sovitut asiat oli hoidettu ja paikat olivat puhtaana, KIITOS! Välitäthän kiitokset tekijöille!”

Fazer Food Services

“Tehopro kävi eilen illalla suorittamassa siivouksen, tekivät hyvää ja perusteellista työtä. Kiitos Tehoprolle omasta puolestani.”

Remontin loppusiivous, asukkaan kommentit

“Parvekkeiden siivous saatettiin päätökseen eilen. Näin siistit ne eivät ole olleet vuosiin. Suuri kiitos sinulle ja itse siivoojille, jotka tekivät todella hyvää työtä.”

Asunto Oy Tellervo

“Kanssanne on ilo tehdä yhteistyötä.”

Compass Group Finland Oy

Tarjouspyyntö

  YRITYS *

  YHTEYSHENKILÖ *

  PUHELIN *

  SÄHKÖPOSTI *

  VALITSE PALVELU

  VALITSE TILATYYPPI

  TILOJEN KOKO (M²)

  LATTIAMATERIAALI

  Haluatko lisätä liitteen?


  SähköpostitseTekstiviestitse