Loading...
Toimistosiivous2021-03-02T13:21:47+02:00

Hoidamme sen mikä sovitaan, silloin kuin sovitaan.

029 1700510
 • Toimistosiivous laatutakuulla

  Toimistosiivouksen toimialueemme on Helsinki, Vantaa ja Espoo.

  Laadimme toimitilojenne ja toimintanne tarpeiden mukaisen yksilöllisen siivoussuunnitelman, jonka avulla arki sujuu joustavasti. Tavoitteemme on pitää tilat puhtaina, kutsuvina ja viihtyisinä, kuitenkaan henkilökuntanne työntekoa häiritsemättä. Tarjoamme teille täyden palvelun paketin aina ylläpitosiivouksista ikkunoiden pesuun. Kauttamme saatte myös paperi- ja saniteettitarvikkeet sekä muut tarvitsemanne toimistotarvikkeet!

  Kokonaisvaltainen toimistosiivous Helsingissä ja koko pk-seudulla

  Vietämme suurimman osan päivistä työpaikalla. Hengittämämme huono sisäilma alentaa työtehoa ja vähentää viihtyvyyttä. Tämän lisäksi se voi aiheuttaa terveyshaittoja ja pidemmän päälle jopa sairastuttaa vakavasti. Ammattitaidolla toteutettu siivous vaikuttaa merkittävästi sisäilman laatuun ja tätä kautta panostaa henkilökunnan terveyteen sekä työn tehokkuuteen. Haluamme auttaa teitä tarjoamaan ympäristön, jossa jokaisella on mahdollisuus työskennellä puhtaissa, raikkaissa ja hygieenisissä tiloissa. Hyvin siivotut tilat ovat mukavammat työntekijöille, mutta myös yrityksen käyntikortti tiloissa vieraileville asiakkaille. Oikein toteutettu siivous vähentää myös tautien leviämistä pintojen kautta.

  Toimistosiivous käytännössä

  Asiakkaana maksatte aikataulun mukaan suoritetuista ja yhteisesti etukäteen sovituista töistä sekä siististä lopputuloksesta. Työn hoitavat yritykseenne sidotut siistijämme, joilla on alan koulutus, runsaasti kokemusta ja teknisen osaamisen lisäksi myös materiaalituntemusta. Työmme tarkoitus on pitää tilat siisteinä ja huolehtia pintojen kunnossa säilymisestä entistä pidempään.

  Työmme tärkein osa on toimistossa olevien ihmisten hyvinvoinnin ja viihtyvyyden takaaminen. Haluamme tehdä siistä jälkeä, jotta jokaisella on mukavampi tehdä töitä ja pysyä terveempänä. Pidämme palvelun laadukkaan tuottamisen yllä kartoittamalla jokaisen tilan uniikit tarpeet, valitsemalla välineet ja työvälineet ammattitaidolla sekä tarkkailemalla työn laadun tasoa. Uskomme, että huolellisesti toteutettu toimistosiivous maksaa itsenä nopeasti takaisin.

  Ota rohkeasti yhteyttä niin tulemme rakentamaan tarpeitasi vastaavan kustannustehokkaan siivoussuunnitelman!

  Alta voit lukea myös kirjoittamamme artikkelin koskien Toimistosiivousta;

  Jätä tarjouspyyntö

  ASIAKASPORTAALI TOIMISTOSIIVOUKSEN TUKENA

  Koko perheyrityksemme toiminta ja arvot kulminoituvat visioomme: asiakaskeskeisyys. Meille tämä tarkoittaa sellaisten palveluiden tuottamista, jotka vastaavat asiakkaan tarpeita niin tehdyn työn, menetelmän, aikataulun kuin hinnankin osalta. Visiomme toteutuminen käytännössä onnistuu organisaation ketteryydellä sekä toiminnan läpinäkyvyydellä. Pyrimme täyttämään asiakkaan tarpeet tilanteessa kuin tilanteessa ja tehtävässä kuin tehtävässä, kuitenkin ilman monimutkaista palvelurakennetta.

  Ratkaisumme vision toteuttamiseen ja sen ylläpitoon on räätälöity, yksinkertainen ja ennen kaikkea toimiva asiakasportaali. Kehittämämme asiakasportaali on asiakaskohtainen ja se toimii kirjautumisen takana olevalla salatulla nettisivulla. Kaikki palveluun liittyvät oleelliset dokumentit, tiedot ja raportit liikkuvat portaalissa nopeasti, yksinkertaisesti ja näin GDPR aikakautena myös turvallisesti. Lisäksi kommunikointi on aidosti läpinäkyvää eikä ole sidottu henkilöihin. Pääsyoikeudet portaaliin annetaan siivouksesta vastaaville henkilöille sekä meidän päässämme palveluorganisaatiolle. Näin päästään raportoimaan reaaliaikaisesti esimerkiksi työn edistymistä, havaintoja sekä mahdollisia turvallisuuspoikkeamia.

  Aiomme ehdottomasti jatkaa asiakasportaalin kehittämistä jatkossakin ja otammekin mielellämme palautetta vastaan sen toimivuudesta. Keskitymme kuitenkin ennen kaikkea edelleen asiakastyytyväisyyteen ja noudatamme hyväksi toteamaamme mantraa “Keep it simple, keep it clean!”.

  Toimistosiivous

  Tehobot

  Online

  Toimistosiivous
  Vastaanottaja: Tehobot
  Tänään, 13:45
  Odotetaan Tehobot:n vastausta...

  Me haluamme, että olet tyytyväinen palveluumme

  Toimiva laadunvalvontajärjestelmämme yhdistettynä työntekijöiden säännölliseen koulutukseen takaavat sen, että voit luottaa työmme jälkeen.

  Tarjouspyyntö

  YRITYS *
  YHTEYSHENKILÖ *
  PUHELIN *
  SÄHKÖPOSTI *
  VALITSE PALVELU
  VALITSE TILATYYPPI
  TILOJEN KOKO
  LATTIAMATERIAALI

  Haluatko lisätä liitteen?


  SähköpostitseTekstiviestitse