Loading...
Toimistosiivous2022-11-25T10:41:35+02:00

Yhdellä soitolla luottokumppani toimistosi siivoukseen.

029 1700510

Toimistosiivous laatutakuulla

Toimistosiivouksen toimialueemme on Helsinki, Vantaa ja Espoo.

Laadimme toimitilojenne ja toimintanne tarpeiden mukaisen yksilöllisen siivoussuunnitelman, jonka avulla arki sujuu joustavasti. Tavoitteemme on pitää tilat puhtaina, kutsuvina ja viihtyisinä, kuitenkaan henkilökuntanne työntekoa häiritsemättä. Tarjoamme teille täyden palvelun paketin aina ylläpitosiivouksista ikkunoiden pesuun. Kauttamme saatte myös paperi- ja saniteettitarvikkeet sekä muut tarvitsemanne toimistotarvikkeet!

Kokonaisvaltainen toimistosiivous Helsingissä ja koko pk-seudulla

Vietämme suurimman osan päivistä työpaikalla. Hengittämämme huono sisäilma alentaa työtehoa ja vähentää viihtyvyyttä. Tämän lisäksi se voi aiheuttaa terveyshaittoja ja pidemmän päälle jopa sairastuttaa vakavasti. Ammattitaidolla toteutettu siivous vaikuttaa merkittävästi sisäilman laatuun ja tätä kautta panostaa henkilökunnan terveyteen sekä työn tehokkuuteen. Haluamme auttaa teitä tarjoamaan ympäristön, jossa jokaisella on mahdollisuus työskennellä puhtaissa, raikkaissa ja hygieenisissä tiloissa. Hyvin siivotut tilat ovat mukavammat työntekijöille, mutta myös yrityksen käyntikortti tiloissa vieraileville asiakkaille. Oikein toteutettu siivous vähentää myös tautien leviämistä pintojen kautta.

Toimistosiivous käytännössä

Asiakkaana maksatte aikataulun mukaan suoritetuista ja yhteisesti etukäteen sovituista töistä sekä siististä lopputuloksesta. Työn hoitavat yritykseenne sidotut siistijämme, joilla on alan koulutus, runsaasti kokemusta ja teknisen osaamisen lisäksi myös materiaalituntemusta. Työmme tarkoitus on pitää tilat siisteinä ja huolehtia pintojen kunnossa säilymisestä entistä pidempään.

Työmme tärkein osa on toimistossa olevien ihmisten hyvinvoinnin ja viihtyvyyden takaaminen. Haluamme tehdä siistiä jälkeä, jotta jokaisella on mukavampi tehdä töitä. Pidämme palvelun laadukkaan tuottamisen yllä kartoittamalla jokaisen tilan uniikit tarpeet, valitsemalla välineet ja työvälineet ammattitaidolla sekä tarkkailemalla työn laadun tasoa. Uskomme, että huolellisesti toteutettu toimistosiivous maksaa itsenä nopeasti takaisin.

Ota rohkeasti yhteyttä niin tulemme rakentamaan tarpeitasi vastaavan kustannustehokkaan siivoussuunnitelman!

Alta voit lukea myös kirjoittamamme artikkelin koskien Toimistosiivousta;

Jätä tarjouspyyntö

Me haluamme, että olet tyytyväinen palveluumme

Toimiva laadunvalvontajärjestelmämme yhdistettynä työntekijöiden säännölliseen koulutukseen takaavat sen, että voit luottaa työmme jälkeen.

Tarjouspyyntö

YRITYS *
YHTEYSHENKILÖ *
PUHELIN *
SÄHKÖPOSTI *
VALITSE PALVELU
VALITSE TILATYYPPI
TILOJEN KOKO
LATTIAMATERIAALI

Haluatko lisätä liitteen?


SähköpostitseTekstiviestitse

Go to Top