Yhdellä soitolla tunnollinen kumppani ravintolasiivouksiin.

029 1700510

Ravintolasiivous

Teemme ravintolasiivouksia yli 15 vuoden kokemuksella. Toimialueemme on Helsinki, Vantaa ja Espoo.

Tarjoamme perheyrityksenä ravintolasiivousta, jonka tarkoituksena on vahvistaa positiivista asiakaselämystä ja viihtyvyyttä tiloissanne. Tiedämme kuinka tärkeät ovat puhtaat, hygieeniset ja edustavat tilat. Ravintolasiivous mahdollistaa turvalliset ja viihtyisät tilat kaikille niitä käyttäville. Meiltä saat luotettavat tekijät vaihtuviin tilanteisiin.

Ravintolasiivous on iso osa asiakaskokemusta

Henkilökunnan viihtyvyyden ja turvallisuuden lisäksi ravintolasiivous on iso osa asiakaskokemusta. Meillä on hyvä ymmärrys ravintolan siivoustarpeista ja otamme huomioon erilaiset pintamateriaalit sekä niiden oikeaoppisen puhdistuksen. Ravintolasiivouksessa oikeiden menetelmien avulla pinnat ja materiaalit kestävät käyttöä paremmin ja niiden käyttöikä pitenee.  Ravintolasiivousta tarjoamme monipuolisesti eri tiloihin, kuten lounasravintoloihin, kahviloihin ja anniskeluravintoloihin.

Siisti ravintola kutsuu luokseen, huolellisesti tehty ravintolan ylläpitosiivous huomataan

Ravintoloiden asiakasviihtyvyys ja liiketoiminnan sujuvuutta varmistetaan tekemällä ravintolasiivous yleisesti aukioloaikojen ulkopuolella. Oma kontaktihenkilönne on kuitenkin aina tavoitettavissa. Ravintolasiivouksessamme pidetään hyvä yhteydenpito, laadukas tekeminen ja tietenkin ympäristöä kunnioittaen. Ravintolan yleiset tilat saniteettitiloineen varmistavat positiivisin tilakokemuksen ja luo viimeisen silauksen ravintolan yleisilmeeseen. Saat meistä ammattitaitoisen, joustavan, osaavan ja luotettavan ravintolasiivouspalvelu kumppanin.

Myös mahdollisesti suuremmalle kosteudelle alttiille tiloille puhtaanapito on myös hygienian osalta kriittisempää. Tilat tulee puhdistaa säännöllisesti ja tehokkaiden tulosten kannalta on ratkaisevaa käyttää oikeita aineita ja menetelmiä. Myös todellisen käyttöasteen tiedostaminen on ratkaiseva tekijä yleisten tilojen puhtaanapitoa suunniteltaessa.

Palvelusuunnitelmissa otetaan huomioon elintarviketurvallisuus

Panostamme luotettavaan ja toimivaan kumppanuuteen. Rakennamme asiakkaiden kanssa aina yhdessä kartoitetun palvelusuunnitelman, joka sopii juuri asiakkaamme tiloihin. Puhtauden vaatimukset vaihtelevat erilaisissa tiloissa ja yhdessä laadittava suunnitelma takaa, että tilat ovat aina edustavat, terveelliset ja puhtaat

Tarvittaessa saat kauttamme myös keittiötilojen tehopesun

Suoritamme myös jaksottaisia tehopesuja muun muassa keittiötiloihin. Tehopesussa käytännössä puhdistetaan kaikki keittiön pinnat, huuvat ja grillit mukaan lukien. Tehopesussa huomioidaan tarkasti elintarvikelainsäädännön asettamat vaatimukset. Kokeneet siivoojamme ovat käyneet kattavan elintarvikehygienian perehdytyksen. Työllämme varmistamme, että tilat ja pinnat noudattavat elintarvikehygieniavaateita sekä käytettävät työmenetelmät ja välineet ovat näihin tehtäviin ja tiloihin soveltuvia. Ravintolasiivouksessa täytämme kaikki nämä vaatimukset.

Ota rohkeasti yhteyttä niin tulemme rakentamaan tarpeitasi vastaavan kustannustehokkaan siivoussuunnitelman!

Tarjouspyyntö

Me haluamme, että olet tyytyväinen palveluumme

Toimiva laadunvalvontajärjestelmämme yhdistettynä työntekijöiden säännölliseen koulutukseen takaavat sen, että voit luottaa työmme jälkeen.

Tarjouspyyntö

YRITYS *
YHTEYSHENKILÖ *
PUHELIN *
SÄHKÖPOSTI *
VALITSE PALVELU
VALITSE TILATYYPPI
TILOJEN KOKO
LATTIAMATERIAALI

Haluatko lisätä liitteen?


SähköpostitseTekstiviestitse