Yhdellä soitolla kaikki matot ja tekstiilit puhtaaksi.

029 1700510

Mattojen pesu

Mattojen pesu ja suojaus ammattitaidolla

Mattojen pesuun käytämme tehokkaita ja monipuolisia menetelmiä kuten painehuuhtelu- ja höyrypesu, harjapesu tai vaahtopesu. Käytössämme on markkinoiden laajin pesuainevalikoima sekä tehokkaat koneet. Jopa vaativat materiaalit ja pH-herkät tuotteet, kuten villa, puhdistuu käsittelyssämme vahingoittumattomana. Me teemme myös kuivapesut sitä vaativille materiaaleille.

Mattopesuun tarkoitetut koneet kulkevat kätevästi mukana, eikä mattoja tarvitsekaan siirtää erikseen pesun ajaksi. Illalla pestyt matot ovat jo aamulla kuivia!

Mattojen pesun yhteydessä voidaan matto myös suojata, joka pidentää materiaalin käyttöikää sekä antaa sille likaa hylkivän pinnan. Suojatulta pinnalta myös lika irtoaa helposti, eikä pysyviä tahroja pääse syntymään!

Mattoja on moneen tarkoitukseen. Joidenkin tehtävänä on lian pysäytys, toisissa käytännöllisyys, kuten äänenvaimennus, jotkut taas mainostukseen, kun taas jotkut täysin viihtyvyyteen. Hoidamme kaikkien mattojen pesun niiden materiaalien vaatimalla tavalla ja tuotteilla.

Painehuuhtelu on tehokas ratkaisu tekstiilien puhdistukseen. Tiettyihin mattotyyppeihin myös höyrypesu soveltuu erinomaisesti. Hyörypesusta voi lukea lisää täältä.

Pyrimme mahdollisimman luonnonmukaiseen ja luontoystävälliseen puhdistamiseen. Haastavissa tahroissa käytämme siihen soveltuvaa puhdistusainetta

Tarjouspyyntö

Me haluamme, että olet tyytyväinen palveluumme

Toimiva laadunvalvontajärjestelmämme yhdistettynä työntekijöiden säännölliseen koulutukseen takaavat sen, että voit luottaa työmme jälkeen.

Tarjouspyyntö

YRITYS *
YHTEYSHENKILÖ *
PUHELIN *
SÄHKÖPOSTI *
VALITSE PALVELU
VALITSE TILATYYPPI
TILOJEN KOKO
LATTIAMATERIAALI

Haluatko lisätä liitteen?


SähköpostitseTekstiviestitse