Kevät on täällä! Auringon lisäksi näemme myös isot lakaisijat puhdistamassa katuja. Talven jäljiltä kaduilla on paljon hiekkaa ja sulaneiden lumien alta paljastuvaa roskaa. Nämä kaikki, yhdessä sulatusaineiden kanssa, ovat talven aikana kulkeutuneet kadulta myös porrashuoneeseen. Tästä syystä erityisesti talvi aikaan imuri lienee siivoojan paras kaveri!

Kun kadut on puhdistettu on otollinen aika tehdä myös taloyhtiön yhteisiin tiloihin perusteellisempaa siivousta. Tyypillisesti taloyhtiön keväiseen suursiivoukseen, niin kutsuttuun peruspesuun sisältyy seuraavat työt:

  • Porrashuoneiden lattiapintojen peruspesu ja suojaus, materiaalin mukaan
  • Porrashuoneiden ikkunoiden pesu
  • Seinien puhdistus ja tahranpoistot
  • Porrashuoneiden lämpöpatterien puhdistus
  • Ulkoiluvälinevarastojen tyhjennys ja siivous
  • Hissien tehopuhdistus ja kiillotus, materiaalin mukaan
  • Mahdolliset saunat, pesulat ja kuivaushuoneet puhdistetaan kauttaaltaan

Osassa taloyhtiöissä tehdään erillisenä kevätsiivous, osassa erillisenä joulusiivous, kun taas osassa tehdään molemmat. Tämä vahvistaa ajatustamme siitä, että kukin taloyhtiö muodostaa asukkaineen ja erilaisine materiaalineen omat tarpeensa siivouksen osalta. Tämän vuoksi koemme tärkeäksi aina katselmoida taloyhtiön tilat ennen tarjouksen laadintaa.

Taloyhtiöissä, joiden puhtaudesta huolehdimme ympärivuoden tarpeet ja materiaalit on tietenkin hyvin meillä tiedossa. Usein kuitenkin meiltä tilataan peruspesut myös taloihin, joita emme itse säännöllisesti siivoa, erityisesti näissä ennakkokatselmus tiloissa on kaikkien osapuolien etu. Tämän pohjalta voimme luoda oman ajatuksenne tueksi myös meidän ehdotelman taloyhtiön tarpeista.

Heräsikö sinulla kysymyksiä koskien taloyhtiön peruspesuja? Älä epäröi ottaa yhteyttä!

Voit myös lukea porrassiivous palvelustamme lisää täältä.