Kevät aurinko on vihdoin tuomassa nousevaa lämpötilaa. Runsaampi valo ulkona saa myös ihmiset liikkumaan, jolloin ikkunoihin kertynyt lika ja pöly pilaavat maisemaa niin liikkeiden ikkunoissa kuin toimistolla istuessa. Kaikki liat näkyvät auringonvalossa huomattavasti vahvemmin. Likaisista ikkunoista ei näe kunnolla läpi ja voi se antaa huonon mielikuvan. On hämmästyttävää, miltä ikkunat näyttävät täydellisesti puhdistettuina. Kun auringonvalo pääsee loistamaan ikkunoista sisään, kohottaa se kiistatta työntekijöiden mielialaa ja parantaa viihtyvyyttä!

Vaikka pesemmekin ikkunoita lähes ympäri vuoden, kevät on ehdottomasti vilkkain sesonki ja monestakin syystä paras aika ikkunoiden puhdistamiseen.

Nykyarkkitehtuurissa ikkuna- ja lasipintaa on hyvin paljon. Lisäksi se on hyvin erityyppistä kuin esim. 40 vuotta vanhoissa kiinteistöissä. Yli 16 vuoden kokemuksella pystymme kartoittamaan tehokkaimmat ja turvallisimmat tavat pestä erilaisia ikkunoita, erilaisissa ympäristöissä.

Mitä eri tapoja ja menetelmiä on ikkunoiden pesuun?

  • Perinteinen ikkunoiden pesu suoritetaan ikkunapesintä ja kuivainta käyttäen. Puhdistusaineena käytämme meidän salaista reseptiä!
  • Perinteisen ikkunan pesun yhteydessä käytämme mahdollisesti telineitä tai ikkunatukia tarpeen mukaan.
  • Ionisoidulla vedellä ja harjapesuvarsilla tehtynä päästään pesemään jopa 20m korkeuteen asti ilman nostimia. Tämä menetelmä ei sovellu kaikkiin ikkuna tyyppeihin, toimii parhaiten moderneissa kiinteissä ikkunoissa!
  • Pesut nostimella, tyypillisesti tämäkin tehdään perinteisellä tekniikalla, joskin joissain tapauksissa päädymme hyödyntämään myös ionisoitua vettä ja harjapesuvarsia.
  • Nostintyönä tehtävät ikkunanpesut. Useimmiten käytämme 27 metristä nostolava-autoa sekä sisäpuolen nostin töissä saksinostinta.
  • Köysityönä tehtävät ikkunanpesut. Näitä nykypäivän hämähäkkimiehiä tarvitaan, kun pestään paikoissa, joihin ei ole pääsyä henkilönostinten avulla.

 

Ikkunoiden pesu nostimella

Nostimilla pääsemme pesemään jopa 50m korkeuteen

Ikkunoiden pesu

Ikkunanpesun yhteydessä kannattaa pestä myös välilasit

 

 

 

 

 

 

PROTIP! Kun tilaat yrityksellesi ikkunoiden pesua kannattaa samaan pakettiin yhdistää myös muiden toimiston lasipintojen pesut, kuten neuvotteluhuoneiden lasiseinät. Yhdessä tilattuna kokonaisuus on varmasti kustannustehokkaampi!

Kuinka tilata ikkunoiden pesu?

Ikkunoiden pesun tilaaminen on helppoa!

  • Soita tai jätä meille tarjouspyyntö osoitteessa www.tehopro.fi/tarjouspyyntö
  • Tulemme maksutta käymään paikan päällä katselmoimassa tilat ja ikkunat
  • Laadimme teille tarjouksen sekä toimintasuunnitelman 24h sisällä katselmuksesta
  • Kun hyväksytte tarjouksen, suoritamme pesut sovitusti ja laatutakuulla!

Helppoa eikö vain? 😊

Lue lisää ikkunoiden pesusta täällä!