Toimintamme kasvaa ja niin myös tilantarpeemme. Muutamme uuteen toimistoon, tosin löydät meidät edelleen samasta kiinteistöstä Mekaanikonkadulta. Siirrämme toimiston saman talon 3.kerrokseen ja vanhat tilat otetaan kokonaan varastokäyttöön. Uutta toimistoa remontoidaan parhaillaan ja paiskimme hommia innokkaasti, jotta saadaan tilat käyttöön pikaisesti.

Tehokkaasti, fiksusti ja ympäristöä ajatellen

Remontissa kiinnitämme erityistä huomiota tilojen viihtyvyyteen, henkilökunnan toiveisiin ja muutama yllätyskin rakennettaan henkilökunnan iloksi. Tai no rehellisyyden nimissä ei ne enää taida niin yllätyksiä olla. Pyrimme optimoimaan tilat mahdollisimman kevyeksi ympäristön kannalta, niin tulevan käytön kuin remontin aikana. Tästä esimerkkinä muun muassa tiloihin tehtävä lattiahuolto. Toimistossa oleva reilu 30 vuotta vanha muovimatto pestään, paikataan, hiotaan ja PUR-pinnoitetaan. Käytännössä ilman jätteitä saadaan täysin uutta vastaava lattia toivomallamme värikuviolla. Mikäli vanhan lattian uudistaminen herätti kiinnostuksen niin tervetuloa katsomaan lopputulosta. Keitämme kahvit samalla. 😊 PUR-pinnoituksesta voit lukea lisää täältä. Osaan tiloista asennetaan myös meidän suosikki lattiaa, tekstiililaattaa. Sekin saadaan asennettua ilman purkujätettä.

Uuteen toimistoon tulee henkilökunnan käyttöön kuntosali ja viihtyisä tauko- sekä lepotila. Lisäksi tiloissa on isompi keittiö ja kirsikkana kakun päälle myös kattoterassi, johon tulee grill. Ajatuksissa on järjestää grilli-iltojen lisäksi myös Personal trainer palvelut henkilökunnalle, niin saa sitten oikein luvan kanssa nauttia grillin antimista.

Toivotaan että tulevan kesän aurinko lämmittää niin että terassille pääsisi myös toimistotyötä tekemään. Huuhkajien otteita kesän EM-kisoissa siellä tulee varmasti katsottua. 😊